CatchSystems, leider in ANPR-systemen

Ons bedrijf CatchSystems, onderdeel van de TechNet Group, ontwikkelt en produceert innovatieve videosystemen die toegepast worden in het verkeer. Sinds midden jarig negentig is er een grote expertise verzameld op het gebied van kentekenherkenning en de toepassing hiervan bij diverse politieorganisaties in binnen- en buitenland. Ons kernproduct CatchKen is bij veel politieorganisaties de standaard voor het kentekenherkenningssysteem (ANPR). 

Vanwege de groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een:

Ontwikkelaar/Architect (m/v) video verkeersdetectie systemen, die projecten begeleidt van A t/m Z

Een unieke functie voor een gedreven, inventieve software ontwikkelaar, met een mooie uitdaging op het gebied van projectmanagement en software ontwikkeling.

CatchSystems is actief bezig met doorontwikkeling en diversificatie van een aantal producten voor kentekenherkenning. Er worden uitbreidingen ontwikkeld om het systeem breder inzetbaar te maken voor nieuwe klanten en markten. Het is jouw taak om hiermee actief aan de slag te gaan en het ontwikkelwerk nog beter voorspelbaar te maken. Naast eigen inbreng in het verder ontwikkelen van het product, werk je nauw samen met een team van specialisten uit diverse disciplines en met onze leveranciers.

Zelfstandig start je nieuwe projecten op, bewaakt deze en documenteert deze voor een groeiend aantal klanten. Waar nodig voer je afnametesten uit om te blijven werken aan de verdere ontwikkeling en verbetering van het product.

 Je adviseert de klant en vervult zowel in- als extern de rol van (technische) vraagbaak.

Functie-eisen:
  • Afgeronde studie HBO (technisch) of TU, bij voorkeur elektrotechniek/informatica of elektronica.
  • Belangrijkste competentie: klantgerichtheid.
  • Enkele jaren werkervaring in een elektrotechnische/informatica omgeving, bij voorkeur bij een OEM en in een R&D-omgeving.
  • Kennis van C++ (Visual Studio) en ervaring/affiniteit met Computer Vision Technologie en AI technieken (Deep Learning).
  • Affiniteit met software, hardware, elektrotechniek, informatica en kennis van PC’s.
  • Het is een pré als je kennis hebt van Database design, Windows Embedded en/of Linux Embedded.
  • Beheersing van de Engelse taal. Kennis van de Duitse taal in woord is een pré.
Aanbod:

CatchSystems biedt je een brede en afwisselende functie binnen een klein en professioneel team met innovatieve, toonaangevende technologie. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je volop de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied. Je kunt meegroeien met ons bedrijf. Een uitgebreide inwerkperiode is vanzelfsprekend voor deze functie.

Procedure:

Je reactie (cv met motivatie of LinkedIn-profiel) kun je richten aan info@catchsystems.nl, ter attentie van Noud van der Vorst. Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

CatchSystems wordt bij deze vacature ondersteund door Ruud op den Kamp van Styx Career Consult. Vragen? Bel gerust met Ruud: 040-2466002 of 0651-193885 of mail info@styxcareerconsult.nl