Over CatchSystems

Al sinds de jaren 90 is CatchSystems actief op het gebied van kentekenlezen van voertuigen en aanverwante technologieën. Samen met het toenmalige KLPD heeft CatchSystems een pioniersrol vervuld in de ontwikkeling van de ANPR (Automatic Number Plate Recognition) technologie.

CatchKen is al vele jaren bekend als het systeem voor het lezen van kentekens binnen Nederland. CatchKen is als een van de eerste werkende kenteken lees systemen door CatchSystems op de markt gebracht. In de laatste 20 jaar heeft dit ANPR systeem zich sterk ontwikkeld tot een betrouwbaar systeem dat dagelijks in gebruik is bij verschillende rijksdiensten en bedrijven in Nederland en daarbuiten.

CatchCAM-in-Peli-Case-05.jpg

Met de CatchKen technologie kunnen beelden van speciale infrarood camera’s worden gebruikt voor het aflezen van kentekens. In de loop der jaren heeft CatchSystems deze technologie steeds verder verbeterd en zijn er meerdere toepassingen ontwikkeld. CatchSystems neemt een belangrijke rol in de toepassing van moderne technologie voor gebruik door zowel de overheid alsook de private sector ten aanzien van beveiliging en opsporing.

CatchCAM-Navigation-16.jpg